website statistics

Noscasi AB

Gammelgårdsvägen 4
784 44 Borlänge
Sweden

Contact

Tommy Isaksson
Spain: +34 693230775
Sweden: +46 (0)70 5220809
Email: tommy@noscasi.com

Follow us

Facebook

VI SÖKER STUDENTVÄRDAR (Volontärledare)

Vi tror att ni är aktiva seniorer – gärna ett par med lärar- eller ledarerfarenhet som vill ta ett break och pröva något annorlunda och nytt.

Det är ett stort intresse från många kommuner och skolor i Sverige som vill att elever från yrkesprogrammen ska få genomföra sin APL-praktik hos oss i Rota (Cádiz) i södra Spanien. Läs mer på hemsidan www.noscasi.se och på Facebooksidan Noscasi

Vi behöver därför förstärkning med Studentvärdar som kan hjälpa studenterna med olika praktiska frågor, fritidsaktiviteter, följa med till läkare/apotek om det behövs och besöka studenterna både på fritiden samt praktikplatserna. Ni ska också delta vid studieresor, studiebesök, utflykter och andra aktiviteter.

Ni kommer att fungera som en kombination av förälder och ledare. Därför behöver ni ha erfarenhet av att ha arbetat med ungdomar, gärna ledare- eller lärarfarenhet. Ni behöver också vara ansvarsfulla och positiva. Att ni kan tala engelska är en självklarhet och kan ni dessutom spanska är det en fördel.

Vi bedömer att uppdraget rör sig om högst halvtid på oregelbundna tider på dagar, kvällar och helger och cirka en månad eller längre. Är ni intresserade av att spela golf så finns det stora möjligheter att kombinera detta med uppgiften som Studentvärd.

Är ni intresserade så skriv ett brev till tommy@noscasi.com

Contact us!

Send us an email and we can assure you a reply within 24 hours.

You can also find us at Facebook or you can send a SMS or Whatsapp